Pannan!

Nu har vi i tre dagar haft problem med pannan. Den exploderar och baktänder. Hela källaren blir rökfylld och full med sot. Jag får storstäda källaren i morgon när H åker ner med barnen till Stockholm.

Jag har blivit tillsagd att inte kalla Stockholm för HelvetesStaden så då gör jag väl inte det då. Nu va det sista gångan jag kallade den för det. För det är ju sant, många jag känner bor ju där (stackars dom) ;D hahaha kunde inte låta bli.


Ok!!

Nu har jag flera gånger blivit tillsagd på skarpen att börja blogga igen. Känner dock att jag inte är så motiverad. Men jag gör ett försök.

På fredag ska vi rulla mot stockolm igen. Barnen ska ju till sin pappa :(

Jag har två allternativ. Antingen så åker jag ner till HelvetesStaden och stannar hos min syster tills H har jobbat klart. Eller så stannar jag i fina Dalarna och äter nudlar och promenerar med hunden hela dagarna.. Det lutar mer åt fina Dalarna eftersom min underbara M troligtvis kommer att vara hemma. Hennes gubbe ska troligtvis med H ner till HelvetesStaden och jobba. Det är ju som man säger, hemma bäst!

Snart är det ju påsk och vi har blivit bjudna till Ume! Det skulle vara super kul att åka. Men jag hade glömt bort vår "lilla" Dobermann på 43 kg. Jag menar han märks ju knappt för han är så liten ;) Vi hade tänkt att sova hos min moster H som jag kom på inte tycker så där jätte mycke om hundar så vi får se hur vi gör. Kanske bara jag och barnen åker eller om man kan fixa hundvakt. Men min sambo H tycker inte om att lämna bort hunden.. Aja vi får se hur vi gör! Men hoppas, hoppas, hoppas att det löser sej!!

Min kamera är spårlöst försvunnen så jag tänkte kontakta programmet spårlöst eftersom dom är så duktiga på att leta upp borttappade.. Aja.. Det va allt från den här gången.. Nu hoppas vi på att jag bloggar i morgon igen.. Hoppas, hoppas, hoppas :)

Hoppas du ser

Fick ett sms idag då jag fick en fråga och eftersom jag inte har några pengar på mobilen så kom jag på den briljanta idèn att jag kan skriva svaret här.

Svaret på mammas sms är: Det går inte alls. Snälla hjälp oss.

I övrigt mår vi bra. Försöker sova bort allt elände då vi har försökt göra allt i vår makt för att lösa mammas fråga.
Mer än detta tänker jag inte avslöja i min blogg då det finns en massa människor som läser och som inte behöver veta. Hoppas ni förstår.

Så om nån som känner min mamma och om mamma själv inte läser detta hälsa henne att gå in här då.. Detta är min ända port ut förutom face och mamma har inte face..

Mamma skaffa facebook!! Man KAN vara helt anonym!!!!

RSS 2.0